Η Σεριφος

Ειναι ενα απο τα ομορφοτερα και πιο αγνα νησια του Αιγαιου με αερα, φως και καταγαλανα νερα σε 72 μη οργανωμενες παραλίες!

Ορεινο, βραχωδες και ξηρο τοπίο, μια πανεμορφη Χωρα και μια ηπια νυχτερινη ζωη ειναι τα καλυτερα συστατικα για μια ρομαντικη ή οικογεννειακη διαμονη.

Η Σεριφος πρωτη σταση μολις 2.15 ωρες απο τον Πειραιά,  σκοραρει στο τοπ των ανεξερευνητων παραδείσων της Μεσογειου κατα το CNN, διατηρεί τον τουρισμο της συνηδειτα σε ηπια επιπεδα, αντιστεκομενη στη ραγδαια εξελιξη.

Η Βαγιά  

Ειναι κατα τις περισσοτερες δημοσιευσεις στο top 2 των αμμουδιων του νησιου.

Βρισκεται στο Νοτιο μερος του στην εισοδο του ορμου του Κουταλά.

Ειναι από τις πιο αγαπημενες για την υπεροχη χοντροκοκη αμμο της, το υπεροχο σκληρο τοπίο της αλλα και την ευκολη προσβαση της. Εχει κερδισει πολλες διακρίσεις για τα κρυσταλινα νερά της, ενω προσφατα ανακυρηχθηκε η πρωτη παραλια ελεγχομενου καπνίσματος σε μια προσπαθεια περιορισμου των ριπων απο τσιγαρα στις παραλίες.
Ακομα, βρισκεται στην προστατευομενη απο την UNESCO περιοχη NATURA 2000 εξασφαλιζοντας την διατήρηση του φυσικου της περιβαλλοντος.

Μια καντινα με delivery λειτουργει απο τις 10:00 μεχρι το ηλιοβασιμεμα.

Στο ξενοδοχειο Cocomat λειτουργει high-end εστιατοριο.

Τον Σεπεμβριο διεξαγεται ο γνωστος αγωνας Serifos sunset race στη Βαγιά με πολλά happenings.. Περισσοτερες πληροφορίες εδω:

https://www.serifosrace.com/